Een passend en vertrouwd interieur

is de basis voor avontuur!

Interiors


 

Onze reputatie als het om interieurbouw gaat is bekend in vakkringen. Niet voor niets hebben we regelmatig interieursecties en dekmeubilair afgeleverd aan gerenommeerde jachtwerven als Jongert, De Vries Makkum en Royal Huisman. Onze ervaren meubelmakers zijn gewend om te overleggen met interior designers en staan er garant voor dat de vertaalslag tussen ontwerp en productie vloeiend verloopt.

Projecten


 

Prefab interieurdelen voor een 50 voeter zeiljacht. Alle delen van het interieur tailor-made op wens van de klant. Onze meubelmakers hebben de klant tijdens het project ondersteund en geadviseerd. Uiteindelijk is het interieur niet alleen praktisch, maar ademt ook warmte en geborgenheid. Sfeer is een zeer belangrijke wens.

 • Partners


   

  Jongert

  Jongert is one of the world’s foremost yachtbuilders, specialised in semi-custom and custom sailing and motoryachts built mainly in steel or aluminium. The yard was founded in 1953 and has since launched over 325 yachts. This pedigree performance and broad expertise has enabled Jongert to evolve into a leading brand name that is valued the world over. A family-run yard for generations, today Jongert is part of the VeKa Group. This leading multinational maritime company is a guarantee of quality and sustainability.

  Koninklijke de Vries Makkum

  Drie jaar na de opening in 2005 werd De Vries Scheepsbouw Makkum verkozen tot Friese onderneming van het Jaar. Ondanks haar jonge geschiedenis wordt de werf beschouwd als een van de parels van de Friese economie. De organisatie telt circa 220 medewerkers. Vakmanschap, passie voor het product en lol in het werk staan bij hen voorop.

  Hogenelst

  Bouwer van superyacht interieuren.

   

Contactgegevens

Bezoekadres:     Stienplaat 3, 8754 HE Makkum
Telefoon: +31 (0)515 232023
Fax: +31 (0)515 232853
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.hutting.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief

Social Media