Koopmans 43  “Skadi”

Bouwjaar 1991


 

Deze Koopmans 43 deksalon zwaardjacht genaamd: ‘Skadi’ is een ware buitenkans voor de echte zeezeiler. Wegens persoonlijke omstandigheden biedt de huidige eigenaar de Skadi voor een zeer gunstige koopprijs aan.

De Skadi is een sterk zeewaardig, comfortabel en mooi zeiljacht en ligt voor u klaar om alle wereldzeeën te bevaren. De eigenaar heeft 12 jaar met dit jacht op Spitsbergen gelegen en de omliggende arctische wateren bevaren. Ondanks haar leeftijd van 27 jaar verkeerd de Skadi, na een zeer grote refit, nu vrijwel in nieuwstaat. Het totale schilderwerk is vanaf het kale aluminium gestraald en opnieuw gespoten in AWL grip. De rondhouten zijn opnieuw gespoten, en de teakdekken zijn vernieuwd. De totale omvang van de refit sturen wij u desgewenst gaarne toe.

Kortom de Skadi is er weer klaar voor om in de komende 30 jaar nieuwe zeilavonturen te beleven. De Skadi is te bezichtigen bij ons op de werf in Makkum. Schroom niet te bellen voor een afspraak.

Vraagprijs: €295.000 

Lees meer...

HUTTING 45 “TANMATEIX”

 

Bouwjaar 1998


 

Ze biedt zeilcomfort van het hoogste niveau door het uitgebreide hydrauliek systeem. U kunt alles bedienen met een paar knoppen vanuit de kuip. Het tweedehands Hutting 45 zeiljacht is in perfecte staat, zeer compleet uitgerust, beschikt over een vin kiel en is perfect voor lange vakanties of reizen. Het interieur is voor velen toonaangevend door de combinatie van teakhout, afgewerkt met wit en een zeer comfortabele indeling. Het luxueuze zeiljacht biedt 6 slaapplaatsen en is van alle gemakken voorzien. Neem contact met ons op voor extra beeldmateriaal. 

Vraagprijs € 425.000,-

Lees meer...

COMFORTINA 35  “ARNICA”

Bouwjaar 2001


 

De Comfortina  35 " Arnica" is een snel en stabiel polyester zeiljacht wat zich in zeer goede staat bevindt. Met opvallend veel opslagruimte gezien het formaat en goede zeileigenschappen, een zeer plezierige zeilboot. Het interieur is afgewerkt met teak hout en heeft naast een huiselijke salon, slaapplek voor 2-6 personen verdeeld over 2 kooien en een slaapbank in de salon. Deze comfortina 35 is zeer compleet uitgerust en erg goed onderhouden: u vaart er zo mee weg!

Gebaseerd op de Comfortina 38, is deze 35 ft-lijn met veel oog voor jachtdetail en afwerking succesvol op zijn voorganger doorontwikkeld.

 

Kijk voor meer informatie, foto's en specificaties op deze site: www.comfortina35.nl

 

Verkocht

Lees meer...

Koopmans 54 “Rock Steady”

Bouwjaar: 1994


 

Een stoer en zeewaardig jacht, voorzien van alle gemakken. Het beschikt o.a. over een vaatwasser, wasmachine en droger, 2 badkamers en 6 slaapplaatsen waarvan 1 zeer riante kapiteinskooi. Hierdoor is het een perfect jacht voor verre zeereizen.

Op dit moment ondergaat het jacht een uitgebreide refit aan het exterieur. Ze is net overgespoten met Awl-grip yachtpaint en zal eind 2016 klaar zijn.

 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging. 

 

Vraagprijs: € 595.000,00

 

Lees meer...

HUTTING 40  “COELACANTH”

Bouwjaar 2001


 

De Hutting 40 “Coelacanth” is een toonbeeld van een klassieke Hutting 40: een tijdloze schoonheid. Met een ruimtelijk en praktisch ingedeeld teak houten interieur is het zeer geschikt om langere tijd op te verblijven. Het jacht beschikt over 4 vaste slaapplaatsen en kan worden uitgebreid naar 6, een huiselijke kombuis en een ruime natte cel.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging of een proefvaart.   

 

vraagprijs: €330.000

Lees meer...

HUTTING 45 "OUT OF THE BLUE"

Bouwjaar 1997


 

De Hutting 45 “Out of the Blue” is een elegant en klassiek jacht. Speciaal gebouwd voor een lang verblijf aan boord. Het interieur heeft een klassieke en luxe uitstraling en is gedeeltelijk bekleed met ‘Honduras Mahonie’. 

De indeling is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Aan de achterkant van het jacht zit links een tweepersoons kooi, en rechts een toilet met douche. Voorin zit de kapiteinskooi met een tweepersoons bed met in de punt een hoge, ruimtelijke natte cel.

 Het zeiljacht, gebouwd in 1997, biedt slaapplek voor 4 personen en een ruime salon.


Bekijk voor meer informatie onze website of maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging.
 

Vraagprijs: €289.000

 

Lees meer...