Aan verrassingen

tijdens uw langeafstandstochten

heeft u immers geen behoefte

Profiteer van de Refit ZomerKorting tot en met Oktober

 

Wij garanderen de 'Hutting Kwaliteit' voor elk type refit of onderhoudsklus. Profiteer nu van de Refit Zomerkorting tot en met oktober 2017! Neem contact hier contact met ons op om uw voordeel bij ons te bespreken.

Graag tot snel bij Hutting Yachts!

 

“Hutting Yachts gelten unter Kennern als Edelsteine auf dem Wasser”  

Erg dankbaar voor het mooie compliment van Journalist Peter Marienfeld in een artikel voor Skipper. Lees het gehele artikel in de mei editie van Skipper. www.skipper-bootshandel.de

 
 

Comfortina 35 ' Arnica' Verkocht

We hopen dat iedereen een fijne Pasen heeft gehad! Liam uit Ierland had dit sowieso, als kersverse eigenaar van de Comfortina 35 ‘ Arnica’. In december kwam de ' Arnica' te koop, na een kort-en-krachtige ontmoeting op Boot Dusseldorf was de knoop snel doorgehakt. De Comfortina 35 zou de nieuwe aanwinst voor op de Ierse wateren worden! 

Namens het gehele team van Hutting Yachts wensen we Liam veel plezier met zijn nieuwe aankoop.

 
 

 

Artikel ' Onderdeks' in Zeilen Magazine

Neem een kijkje ‘Onderdeks’ bij Jeroen en Louisette Nauta! Na zeilreizen naar o.a. South Georgia en Beagle channel wonen ze nu 1.5 jaar met veel plezier op hun Hutting 45 in de Rotterdamse haven tot hun huis is afgebouwd.

Jeroen en Louisette hoefden niet lang na te denken toen ze hun huis goed konden verkopen; hun Hutting 45 werd hun tijdelijke woonplaats. 's winters in de Rotterdamse veerhaven, zomers richting Delfshaven. Met veel plezier wonen ze nu al 1.5 jaar zo aan boord tot hun nieuwe huis wordt afgebouwd, dat zal nog circa 1jaar duren. Wat niet aan boord past ligt in een opslag, in dit artikel in de Zeilen vertellen ze over hun reizen, hun interieurkeuze met veel tips en stof ter inspiratie. Voor meer informatie over Jeroen en Louisette's zeilreizen kijk hier

 

 

Erg tevreden over Boot Düsseldorf 2017

Veel belangstelling, interesse en nieuwsgierige blikken bij onze stand op Boot Düsseldorf 2017. Na de succesvolle resultaten van vorig jaar zijn we dit jaar met hetzelfde concept naar de beurs gegaan. Een informatieve stand waar we alle vragen hebben beantwoord over onze nieuwbouw, refit en brokerage mogelijkheden. Dit jaar ook met een model van een nieuw ontwerp als pilot om reacties te testen. Weer zijn we blij verrast door de interesse, bezoekersaantallen en vele zinvolle en interessante contacten. Tot volgend jaar Boot Düsseldorf!

 

Spanjaard met een droom nieuwe eigenaar Hutting 45 

De Hutting 45 Anna Louisa was nog maar korte tijd in de verkoop, toen een Spanjaard met een missie langskwam. Zijn droom: een wereldreis maken met zijn broer, en dat zo snel mogelijk. De Anna Louisa had al veel zeemijlen onder de kiel, heeft met de vorige eigenaar drie keer een oceaan oversteek gemaakt en kaap hoorn gerond; in die zin had ze haarzelf al bewezen.  De opvallende lijn, de kwaliteit en de zeewaardigheid gaf de doorslag. De droomreis kon nu realiteit worden.

Vlak daarna werd het jacht klaargemaakt voor de broers Abascal en dochter, om de overtocht van Makkum naar een thuishaven in Noord-Spanje te maken. Een paar weken geleden zijn ze vertrokken. Op de foto, de dag van vertrek. Her en der wat opstart problemen, maar eind deze week komen ze aan in Spanje. Hier kunnen de voorbereidingen gedaan worden en in het voorjaar gaat de grote reis beginnen. 

Wij wensen de broers Abascal veel succes, geluk en vooral  plezier met hun aankoop. Dat ze hun dromen mogen waarmaken met hun, nu, Hutting 45 Maria Angela. 

 

 

Open Dag Hutting Yachts 2016

Op 29 oktober staan de deuren van de werf van 11:00 tot 16:00 open voor de jaarlijkse "Open dag".

Ervaar verschillende Hutting jachten waaronder de brokerage, bekijk de jachtwerf en recente refit projecten, kom in contact met zeezeilers en laat u inspireren door interessante lezingen. 

Deze dag zullen de volgende lezingen gehouden worden in de jachtwerf: 

  • 12:00: reisverslag Paul Peeters over de Colin Archer Memorial (CAM) race die hij zeilde met zijn Hutting 40. 

  • 13:15 Zeiler Dick Huges over: " Klassieke Zelfredzaam Zeemanschap" waar hij drie boeken over schreef. Alles over een veilig thuiskomen. 

  • 14:30 reisverslag Peter en Jeannette Engelhart over hun zeilreis naar Scandinavië met hun Hutting 40.

 

Graag tot ziens in Makkum op zaterdag de 29e!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geslaagde Open Dag 2016

Prachtig weer, veel bezoekers en een goede sfeer: we hebben optimaal kunnen genieten van de Open dag! 
 
Om half 10 stonden de eerste bezoekers al voor de deur, vanuit Duitsland speciaal naar Makkum gereden. Dat doe ons erg goed. Gedurende de dag liep het goed door, uit alle windstreken zijn zowel klanten, oud-bekenden maar bovenal nieuwe gezichten langsgekomen. Vol enthousiasme zijn de jachten bekeken, door sommigen wel 5x dezelfde: “ ik ga toch nóg een keer aan boord kijken hoor”.
 
Ook voor de lezingen was volop aandacht. Ervaringen, inspiraties en adviezen werden volop gedeeld, zoals dat gaat als zeilers worden samengebracht. Ook via deze weg: Paul Peeters, Dick Huges en Jeanette Engelhart, heel hartelijk dank voor het geven van de interessante lezingen!
 
Elke open dag eindigen wij met een borrel en diner met onze klanten en personeel. Als een jaarlijkse familiedag elkaar weer zien, bijpraten en afspraken maken voor volgend seizoen…zelfs het jaarlijkse potje armpjedrukken werd dit jaar niet overgeslagen.

In het bijzonder willen wij de klanten bedanken die hun jacht deze dag ter bezichtiging hebben gesteld of via een andere weg hebben meegeholpen: Felix en Yolanda, Jaap en Leonne, Frank en Marilou, Bram en Inger, Henk en Grietje en familie Thomann.
 
Terugkijkend was het een zeer geslaagde dag. Namens het gehele team van Hutting Yachts bedankt voor uw komst en graag tot volgend jaar.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rondleiding chirurgen ZGT Almelo 

Op 24 september met veel plezier de chirurgen van het ZGT uit Almelo laten kennismaken met Hutting Yachts. Ze keken hun ogen uit! "Zo ben je nog nooit op een boot geweest en zo zet je de eerste stappen aan boord van een Hutting jacht" 

Bedankt voor jullie komst!