Prachtig weer, veel bezoekers en een goede sfeer: we hebben optimaal kunnen genieten van de Open Dag!

De dagen voor een open dag zijn altijd hectisch, de dag zelf een beetje spannend: wie komen er en vooral, hoeveel? Met een zeer tevreden en goed gevoel kijken we terug op deze dag.

Namens het team van Hutting Yachts, heel hartelijk dank voor uw komst en graag tot snel in Makkum!

 Om half 10 stonden de eerste bezoekers al voor de deur, helemaal uit Duitsland speciaal naar Makkum gereden. Dat doe ons erg goed. Gedurende de dag liep het goed door, uit alle windstreken zijn zowel klanten, oud-bekenden maar bovenal nieuwe gezichten langsgekomen. Vol enthousiasme zijn de jachten bekeken, door sommigen wel 5x dezelfde: “ ik ga toch nóg een keer aan boord kijken hoor”.
 
Ook voor de lezingen was volop aandacht. Paul Peeters beet het spits af met zijn ervaringen, bevindingen en tips over de grootste zeilrace van Nederland: de Colin Archer Memorial (CAMR) race. Deze zeezeilwedstrijd van Lauwersoog naar Larvik, Noorwegen, heeft hij gezeild met zijn Hutting 40 en kan hij iedereen aanraden.
 
Zeiler en auteur Dick Huges volgde met een presentatie over “Klassieke Zelfredzaam Zeemanschap”, alles voor een veilig thuiskomen. Lees hier meer over zijn boeken en ervaringen.
 
Tot slot heeft familie Engelhart een kijkje gegeven in een van hun droomreizen in en rondom Scandinavië met hun Hutting 40. Ervaringen, inspiraties en adviezen werden volop gedeeld, zoals dat gaat als zeilers worden samengebracht. Ook via deze weg, heel hartelijk dank voor het geven van de interessante lezingen!
 
Elke open dag eindigen wij met een borrel en diner met onze klanten en personeel. Als een jaarlijkse familiedag elkaar weer zien, bijpraten en afspraken maken voor volgend seizoen…zelfs het jaarlijkse potje armpjedrukken werd dit jaar niet overgeslagen.

In het bijzonder willen wij de klanten bedanken die hun jacht deze dag ter bezichtiging hebben gesteld of via een andere weg hebben meegeholpen: Felix en Yolanda, Jaap en Leonne, Frank en Marilou, Bram en Inger en familie Thomann.
Terugkijkend was het een zeer geslaagde dag. Namens het gehele team van Hutting Yachts bedankt voor uw komst en graag tot volgend jaar.