Details bepalen perfectie

en perfectie bepaalt onze reputatie

Onderhoud


Vaar- of winterklaar maken, een grondige inspectie van het dekbeslag, de tuigage en de zeilen naar de zeilmaker voor inspectie en een wasbeurt, u zegt het maar en wij verzorgen het. In de winterperiode kunnen we uw instrumenten of motor vervangen of de antifouling vernieuwen. Met u stellen wij een onderhoudsplan samen dat aansluit op uw wensen. Desgewenst halen en brengen we uw schip van en naar uw thuishaven. Dat is gedegen service.

Mocht u onverhoopt ergens komen te liggen met averij of storingen, dan zorgen wij zo snel mogelijk dat uw probleem verholpen wordt. We komen zelf of coördineren reparaties. Zo blijft zeilplezier wat het moet zijn.

 

Refit


Van romp tot interieur en van mast tot motor, door onze veelzijdigheid en het custom-built karakter kan uw jacht op alle fronten genieten van het vakmanschap van Hutting Yachts. Alles binnen één jachtwerf, de volledige zorg voor onze rekening. Hiermee bieden wij u de garantie dat uw schip als ‘nieuw uit de verpakking’ de jachtwerf uitrolt, klaar voor nieuw avontuur.

Wij verzorgen complete en gedeeltelijke refits en bezorgen uw schip een tweede jeugd of maken uw schip klaar voor uw geplande droomreis. Ongeacht of het een Hutting jacht is of een schip van een andere bouwer. Wij stellen met u een ontwerp en een begroting samen die in verhouding staat tot de waarde van het schip en wat past binnen uw wensen. Wij zijn al 40 jaar gespecialiseerd in jachtbouw en onze Hutting jachten worden veel gebruikt voor langere verblijven of verre reizen. Hierdoor hebben wij alle expertise en kennis in huis, nodig voor een refit van hoogwaardige kwaliteit.

Onze passie voor jachtbouw is terug te zien in de producten die Hutting Yachts levert: alleen het beste is goed genoeg. Zo laten wij het teakhout eerst een aantal jaren rijpen voor we het gebruiken en werken we alleen met een gespecialiseerde team van vaklieden. Hutting Yachts staat voor kwaliteit. 

Zomerkorting refit

Tijdens de zomermaanden voeren wij refits uit tegen een gereduceerd tarief. Neem contact met ons op voor de voorwaarden. 

Yachtpainting


 

We beschikken over een spuitloods, leveren onder COT-normering en een surveyor van YEC Vollenhove staat tot onze beschikking. Koppel dat aan onze passie voor perfectie en u kunt er zeker van zijn dat uw jacht na een spuitbeurt weer diepglanzend de loods uitrolt. Aan de hand van kleurschetsen kunnen we u laten zien hoe uw schip er gaat uitzien, mocht u van kleur willen veranderen. Ook het interieur kan opnieuw gelakt of geschilderd worden. Een donker interieur met de sporen van gebruik gaat er opeens heel anders uitzien in een lichte kleur.

Is uw mast toe aan een opknapbeurt? Wij verzorgen een complete mast refit. De mast wordt gedemonteerd, corrosie wordt verwijderd, de mast wordt strak gemaakt en gespoten.

mast refit.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Jachtbemiddeling


 

U wilt uw schip inruilen of zoekt een gebruikt schip. Als bouwer kunnen wij uitstekend de technische staat van een schip beoordelen en een taxatie verzorgen. Wij hebben een aantal schepen in portefeuille of zoeken het schip dat u wenst, desnoods in het buitenland.

Bekijk hier ons huidige aanbod

Winterstalling


 

Ook tijdens de wintermaanden staan we klaar voor uw schip. We bieden dan plaats aan 30 schepen in een overdekte winterstalling waarvan 20 schepen in een verwarmde loods. We beschikken over scheepstransport tot 35 ton. Zwaarder transport in overleg.

Tijdens de stalling van uw schip kan de mast worden gedemonteerd, geinspecteerd en gepoetst. Na de werkzaamheden komt uw mast, verpakt in een plastic hoes in een mastenstelling te liggen.

Contactgegevens

Bezoekadres:     Stienplaat 3, 8754 HE Makkum
Telefoon: +31 (0)515 232023
Fax: +31 (0)515 232853
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.hutting.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief

Social Media