Keep up the good work

on improving on the kindest dreams

a man can make in a lifetime

Y. Lafontaine (eigenaar H40)

Hutting Yachts Specials


 

U droomt van een ontwerp zeil- of motorjacht dat totaal niet lijkt op de schepen in onze range. Of het nu een snelle tender voor een superjacht is of een zeiljacht van 20 meter, wij bouwen het. In aluminium, kunststof of hout/epoxy. Onze ervaring in precisiebouw, materialenkennis en zorgvuldige afwerking is breed toepasbaar. Ongeacht van welke ontwerper, wij bouwen altijd naar de Hutting kwaliteitsmaatstaven.

Wij werken regelmatig samen met Van Oossaanen Naval Architects, Omega Architects, Freddie Bloemsma's Alucraft, Rondal en Cornelis Jongkind Installatietechniek. Hutting Yachts als projectmanager!

 

Projecten


 

In maart 2013 hebben we een 9.5 meter lange limo tender gebouwd: t/t Yalla, welke genomineerd is geweest voor de tender awards 2015.  Naar een ontwerp van Oossanen Associates en Omega Architects. Deze Limo tender heeft een gebogen bovenbouw in dezelfde stijl als het 'moederschip'.

De 'helm gevormde' bovenbouw heeft een glad oppervlak met verzonken gemonteerd glas aan de zijkanten en in het dak. Automatische schuifluiken geven toegang tot de accommodatie voor 10 personen.

De stuurstand achter accommodatie is voorzien van een telescopisch schuifbaar dak. Het kleine voordek geeft toegang tot een loopplank, welke uit de boeg schuift en de mogelijkheid biedt de passagiers uit te laten stappen op bijvoorbeeld het strand. De Limo Tender is tot 36 knopen uitstekend te varen.


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
 •  

 • Partners


   

  Van Oossanen Naval Architects

  Van Oossanen Naval Architects b.v. are independent naval architects and hydrodynamicists with a vast experience in the design of sail and motor yachts, commercial ships and advanced marine vehicles. Our particular area of expertise is the field of ship hydrodynamics and performance. Website Van Oossanen Naval Architects

   

  Omega Architects

  Uniek als onze opdrachtgevers, zo zijn ook hun wensen. Grenzeloos, onovertroffen. Onze ontwerpen complementeren dat en bieden u zoveel meer dan de som van uw ideeën en onze expertise. Voor ons de gewoonste zaak van de wereld, voor u de verwezenlijking van uw perspectief. Om aan al uw verwachtingen te voldoen, verleggen wij continu onze grenzen. Niet alleen ten aanzien van de laatste technieken en marktontwikkelingen, maar ook qua kennis en creativiteit. Op het land én in het water. Website Omega Architects

   

  Cornelis Jongkind Installatietechniek

  Cornelis Jongkind Scheepsinstallatietechniek levert sinds 1987 complete technische installaties voor aan boord (elektra, vloeistof, navigatie & communicatie, brandblussing en voortstuwing). Voor ieder type jacht kunnen wij een systeem of een deel daarvan leveren, installeren en onderhouden toegesneden op uw wensen en gebruik.

  Bij Cornelis Jongkind zijn we er trots op dat we voor de Hollandse meesters uit Makkum de meeste technische installaties leveren, installeren en onderhouden. Hutting Yachts bouwt op basis van traditionele waarden van ambachtelijk vakmanschap jachten van de hoogste kwaliteit. De samenwerking is uitstekend! Website Cornelis Jongkind

Contactgegevens

Bezoekadres:     Stienplaat 3, 8754 HE Makkum
Telefoon: +31 (0)515 232023
Fax: +31 (0)515 232853
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.hutting.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief

Social Media